nm design
Vesterhavsgade 139
6700 Esbjerg
Danmark
 
 
 
 
 
nm design blev etableret i 2012. nm design har en mission om at hjælpe danske virksomheder med at markedsføre sig og kommunikere via nettet, primært ved at sælge hjemmesideløsninger og webshops til små og mellemstore virksomheder. Vi bestræber os på altid at give kunden en positiv oplevelse, så alle parter bliver glade for produktet, der bliver udarbejdet. Jeres tilfredshed, er vores tilfredshed – her bliver der ikke gået på kompromis!

Vi er en professionel virksomhed, som tager det med at ”drive” en hjemmeside eller en webshop for andre virksomheder, helt ned i øjenhøjde. Vi er en mindre virksomhed, hvor struktur og orden bliver vægtet højt, da vi allerede på nuværende tidspunkt administrerer mange kunder, uden at være mange ansatte. Hos os bliver man aldrig et nummer i køen.
 
nm design vil gøre alt for at hjælpe dig med, at få det ønskede produkt. Vi er gode til at forstå dine behov, og vi er gode til at viderebringe informationerne fra hovederne til tastaturet, så selv alle små detaljer kommer med.

Vi er firmaet som bestræber os på, i samarbejde med kunden, at opfylde virksomhedens ønsker for deres nye hjemmeside eller webshop – vi spiller med åbne kort, og lader aldrig dig stå med tvivl. Skulle der opstå nogle udfordringer i processen, er dialog og åbenhed nøglen for os. Vi har gennemskuelige og konkurrencedygtige priser, målt med andre designfirmaer i landet.

Hvornår er en pris konkurrencedygtig? – Vi vil kalde det konkurrencedygtige priser, når man får en ydelse der har en højere værdi, end det man betaler. For os er det vigtigt, at fremstille en hjemmeside, som afspejler netop dit firma, og som er grafisk stilren. Vi sætter en ære i, at du som kunde føler dig godt behandlet og får den service, som du har krav på.
nm design | Vesterhavsgade 139, 6700 Esbjerg - Danmark | support@nm-design.dk